Filip preboleo Staniju za nekoliko sati

Izvor: Blic, 01.Dec.2013, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip preboleo Staniju za nekoliko sati

Maneken i bivši farmer Filip Panajotović, samo nekoliko sati od kada je objavio da je raskinuo sa starletom Stanijom Dobrojević, pojavio se na otvaranju svoje teretane u Pančevu vidno raspoložen.

Velika ljubav o kojoj su pričali na sva zvona, očigledno nije izazvala i veliku patnju. Panajotović se zabavljao sa prijateljima i gostima ne razmišljajući o njegovoj “žabici”, koja se nije pojavila na ovom događaju kako bi mu pružila podršku, iako je par, navodno, ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u dobrim odnosima. Sve to je, logično, podgrejalo sumnje da je njihov raskid samo marketinški trik.

S obzirom na istorijat para, ne bi začudilo da dođe do njihovog pomirenja baš u trenutku kada budu imali neki novi poslovni projekat. Taman da spoje lepo i korisno.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filip preboleo Staniju za nekoliko sati

Izvor: Dzungla.org, 01.Dec.2013

Maneken i bivši farmer Filip Panajotović, samo nekoliko sati od kada je objavio da je raskinuo sa starletom Stanijom Dobrojević, pojavio se na otvaranju svoje teretane u Pančevu vidno raspoložen. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Filip o raskidu sa Stanijom: Voleo sam je ali nisam hteo da joj titram!

Izvor: NaDlanu.com, 01.Dec.2013

Dok nacija i dalje veruje u pomirenje Filipa Panajotovića i Stanije Dobrojević, maneken u ekskluzivnom intervjuu za „Alo!“ govori da se to neće desiti i dodaje da je mnogo voleo starletu, ali da više nije želeo da joj titra...Panajotović smatra i da je zapostavio svoju karijeru zbog veze sa...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.