Filip Đorđević: Mogu kao i Zlatan i Radamel!

Izvor: Kurir, 07.Okt.2013, 06:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filip Đorđević: Mogu kao i Zlatan i Radamel!

Elita Šveđanin i Kolumbijac su najbolji na svetu i lepo je kad se nađeš u tako odabranom društvu

U centru pažnje!

Fudbaler Nanta Filip Đorđević rešeta protivničke mreže u francuskoj prvoj ligi i sa šest pogodaka iz sedam kola nalazi se u na drugom mestu najboljih strelaca, odmah iza Radamela Falkaoa iz Monaka, koji je postigao pogodak više. U pobedi nad Evijanom (3:0) bio je dvostruki strelac.

♦ Da li ste iznenađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << odličnim startom Nanta na početku sezone?

- S obzirom na to da smo doveli samo jednog novog igrača, možemo da budemo zadovoljni. Cela Francuska priča o nama, postali smo pravi hit, što svima nama prija. U Nantu vlada prava histerija i samo se priča o fudbalu, što godinama nije bio slučaj. Vratili smo navijačima veru u naš klub - rekao je za Kurir Filip Đorđević.

Kako se osećate kad vas porede s Falkaoom i Zlatanom?

- Naravno da prija jer su to jedni od najboljih napadača na svetu. Lepo je kad se jedan Srbin nađe s njima u društvu. Ko zna, možda na kraju sezone budem najbolji golgeter.

Da li pratite dešavanja u vašem bivšem klubu Crvenoj zvezdi?

- Trudim se da gledam šta radi moja Zvezda. Napokon je vreme da se titula vrati na Marakanu. Smatram da imaju najbolju ekipu u ligi. Verujem da će se „delije“ na kraju sezone radovati.

Koliko vam znači što igrate za reprezentaciju Srbije?

- Uvek se radujem kad treba da putujem u otadžbinu. Velika je to čast i privilegija. Ova mlada ekipa ima veliki potencijal. Imamo dobre igrače, samo treba da dobijemo malo na iskustvu - jasan je napadač Nanta.

Pejčinović mi je oprostio gol

Nemanja Pejčinović, vaš saigrač iz Rada, s uspehom nastupa za Nicu. Kako je bilo igrati protiv njega?

- Na toj utakmici sam čak dao i gol, ali mi je Nemanja posle utakmice čestitao. Bilo mu je drago što sam bio strelac jer smo mi veliki prijatelji.

Kume, što si zapeo

Jeste li se čuli s vašim kumom Stefanom Babovićem kad je njegov Voždovac pobedio Zvezdu?

- Nismo se čuli, ali stižem u Beograd, pa ću mu reći da je mogao malo da uspori, da ne ubacuje u veću brzinu (smeh). Nedavno je bio blizu dolaska na Marakanu, pa je zbog toga mogao biti malo nežniji prema mojoj Zvezdi.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Filip Đorđević: Mogu kao i Zlatan i Radamel!

Izvor: Dzungla.org, 07.Okt.2013

Elita Šveđanin i Kolumbijac su najbolji na svetu i lepo je kad se nađeš u tako odabranom društvu OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.