File danas u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2013, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

File danas u Beogradu

BEOGRAD -

Evropski komesar za proširenje Štefan File dolazi danas u Beograd, gde će sa srpskim zvaničnicima razgovarati o dosadašnjem napretku Srbije u evropskim integracijama.

File će se u Beogradu odvojeno sastati sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, premijerom Ivicom Dačićem i potpredsednikom Vlade i ministrom odbrane Aleksandrom Vučićem.

Očekuje se da jedna od tema razgovora evropskog komesara bude i dijalog Beograda i Prištine, što je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << od glavnih uslova da Srbija dobije datum za početak pregovora o članstvu u Evropskoj uniji.

Popodne će u Beogradu biti održan i sastanak delegacija Srbije i EU.

U delegaciji Srbije biće premijer Dačić, potpredsednica Vlade za evropske integracije Suzana Grubješić i ministar spoljnih poslova Ivan Mrkić, dok će u ime EU sastanku prisustvovati File, šef Delegacije EU u Srbiji Vensan Dežer i šef Političkog odeljenja Luka Bjankoni.

File će posle Beograda otputovati u Prištinu na razgovore s kosovskim zvaničnicima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

File u Beogradu o evropskim integracijama

Izvor: Beta, 18.Mar.2013

BEOGRAD, 18. marta 2013. (Beta) - Evropski komesar za proširenje Štefan File dolazi danas u Beograd gde će sa srpskim zvaničnicima razgovarati o dosadašnjem napretku Srbije u evropskim integracijama.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.