Festival srpskog filma u Vankuveru

Izvor: Politika, 03.Nov.2010, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival srpskog filma u Vankuveru

Festival srpskog filma u Vankuveru, čiji je pokretač počasni konzul Srbije u Kanadi arhitekta Predrag Vladiković, biće održan od 9. do 12. novembra u bioskopu „Holivud”, starom više od 80 godina.

Na programu četvrtog festivala dela naše kinematografije su: „Žena sa slomljenim nosem” Srđana Koljevića koji će zajedno sa Brankom Katić prisustvovati festivalu, „Šišanje” Stevana Filipovića, „Besa” Srđana Karanovića i „Plavi voz” Janka Baljka čija će >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << beogradska premijera biti održana 17. novembra, kao i dva dokumentarna filma: „Šest sati ranije” Dragane Kanjevac, o srpskoj dijaspori u Njujorku, i „Bijelo dugme” Igora Stoimenova.

 

I. A.

objavljeno: 03.11.2010.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Nagrada publike za film Koljevića u Monpeljeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2010

BEOGRAD -..Film reditelja i scenariste Srđana Koljevića "Žena sa slomljenim nosem" osvojio je "Nagradu mlade publike" (Young Public Award) na upravo završenom festivalu mediteranskog filma u Monpeljeu, saopštio je danas domaći distributer tog filma "Tak vižn"...Pored uspešnog učešća na festivalu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.