Festival sporta i zdravlja

Izvor: Politika, 31.Jan.2012, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival sporta i zdravlja

Fitnes, borilačke i plesne veštine predstavljeni su na otvaranju drugog po redu „Arena urban festa” koji će do 5. februara trajati u „Delta sitiju”.

Uoči sportskog zagrevanja, posetiocima je o zdravom i sportskom načinu života govorio voditelj Ivan Zeljković.

On je svoje iskustvo podelio sa gledaocima filma „Sam protiv svih” u kome igra glavnu ulogu pokazujući kako se upornim treninzima i pazeći na to šta jedemo može „doterati linija”.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Festival je prilika da pripadnici svih generacija izaberu rekreaciju koja će im prijati uz savete i podršku trenera – kazala je Verica Maksimović, koordinator „Urban festivala”.

Ovde će se na besplatnom času učiti osnovne lekcije iz streličarstva, slobodnog penjanja, kapuere...

Instruktori su pokazali da su sve veštine koje predstavljaju bezbedne i za mališane, a to se potvrdilo i kada je na scenu pridruživši se učiteljima kao „asistent” izašla petogodišnja devojčica. Posetioci će u okviru programa koji narednih šest dana počinje u 17 časova moći da razgovaraju sa nutricionistima i sportistima.

Organizator programa je sportski klub „Arena”.

A. K.

objavljeno: 31.01.2012.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Otvoren Festival sporta i zdravog života u Delta Cityju

Izvor: Story, 31.Jan.2012

Poznati TV voditelj Ivan Zeljković, sinoć je otvorio festival sporta i zdravog načina života – Arena No.1 Urban fest u centru Delta City.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.