Festival kubanske muzike i plesa za vikend

Izvor: Blic, 02.Nov.2011, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival kubanske muzike i plesa za vikend

U Beogradu će od 11. do 13. novembra biti održan Prvi festival kubanske muzike i plesa „Havana en Belgrado”, u organizaciji „Havana Belgrado".

Svečano otvaranje festivala održaće se u petak, 11. novembra žurkom dobrodošlice i koncertom jednog od najpoznatijih bendova sa Kube „Manolito y su Trabuco” koji karakteriše jedinstveni spoja vokalnog izvođenja i moćnog timba zvuka.

Bend čini čak 16 članova čiji su nastupi toliko moćni i glasni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da svojom energijom retko koga ostavljaju ravnodušnim.

Tokom vikenda će se, u toku dana, organizovati radionice salse, rumbe, orishas-a i reggaeton-a od strane vrsnih i svetski poznatih plesača, a u večernjim satima na programu su brojne žurke.

Sve radionice i žurke u okviru festivala održavaće se u Studentskom kulturnom centru (SKC) i Kulturnom centru Beograd (DKC).

Ovo je prvi festival ove vrste u Srbiji i regionu i najavljen je dolazak velikog broja posetilaca iz Velike Britanije, Poljske, Francuske, Nemačke i svih bivših jugoslovenskih republika.

Detaljan program festivala možete pogledati ovde.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izložba audio i video opreme za vikend

Izvor: Blic, 03.Nov.2011, 16:35

U subotu i nedelju, 5. i 6. novembra, kao i narednog vikenda 12. i 13. novembra, u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu, biće održan sedmi „Hi-Files Show”, izložba audio-video opreme...Po uzoru na svetske sajmove, izlagači na ovoj manifestaciji demonstriraju vrhunske Hi-Fi sisteme i kućne bioskope...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.