Festival „Niš u srcu – Ulica otvorenog srca“ objavio konkurse za učešće

Izvor: Megafon.co, 04.Nov.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival „Niš u srcu – Ulica otvorenog srca“ objavio konkurse za učešće

Festival „Niš u srcu – Ulica otvorenog srca“ objavio je konkurs za učešće na Festivalu 2019. Svi zainteresovani izlagači i volonteri mogu da se prijave od ponedeljka, 4. novembra do 20. novembra.
Foto – Promo

Kreativci koji se bave umetničkim stvaralaštvom, rukotvorinama, izradom novogodišnih ukrasa i igračaka za decu… Kao i mnogi drugi, imaće priliku da prijavom za učešće svoje umeće izlože na Trgu Stevana Sremca od 27. decembra do 1. januara. Na konkurs >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << se takođe mogu prijaviti i privrednici iz sfera hrane i pića. Kao i prethodne godine, izlagačima će biti obezbeđen prodajno – izložbeni prostor bez novčane nadoknade, dok će oni zauzvrat biti u obavezi da doniraju 20% zarade.
Od sad uključeni i volonteri Foto – Promo

Novitet koji donosi Festival 2019. godine je volonterski program. Zainteresovani volonteri starosti od 15 do 30 godina će prijavom na otvoreni konkurs, dobiti priliku da budu deo tima čiji će zadatak biti da praznični duh prenese na sve posetioce i učini da grad odiše magičnom, novogodišnjom atmosferom.
Volonteri se mogu prijaviti putem linka, dok izglagači prijavu u vidu kratke biografije i fotografije radova mogu poslati na mejl. Konkursi su otvoreno do 20. novembra u ponoć.

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.