Ferguson želio Ozila

Izvor: Kurir, 29.Nov.2012, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson želio Ozila

LONDON - Fudbaler madridskog Reala Mesut Ozil mogao bi karijeru da nastavi u Mančester junajtedu, prenose danas britanski mediji.

Ozil je pre dve godine iz Verdera prešao u Real, ali je u poslednje vreme nesrećan jer je Žoze Murinjo pojačao konkurenciju na njegovoj poziciji i u klub doveo Luku Modrića.

Menadžer Junajteda Aleks Ferguson sa pažnjom prati razvoj situacije i čeka trenutak ako Real odluči da proda nemačkog reprezentativca.

Ozil bi navodno trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da zameni 38. godišnjeg Pola Skolsa, koji bi na kraju sezone, po drugi put mogao da se oprosti od fudbala.

Ozil je u dosadašnjem delu sezone odigrao 20 utakmica i postigao dva gola.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.