Fer-plej na Moralesov način

Izvor: RTS, 05.Okt.2010, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fer-plej na Moralesov način

Na revijalnoj fudbalskoj utakmici u La Pazu, Evo Morales pokazao je fer-plej na bolivijski način, tako što je političkog oponenta iz protivničke ekipe udario nogom. Morales se pravdao da ga je taj igrač prethodno jako udario.

Predsednik Bolivije Evo Morales ne može se pohvaliti da ima korektan odnos prema političkim protivnicima.

Na prijateljskoj utakmici ekipa koje su predvodili gradonačelnik La Paza Luis Revilja i Morales, bolivijski predsednik je igrača protivničke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ekipe udario nogom.

Snimak lokalne televizije uskoro je postao hit na "Jutjubu", a Morales se pravdao da ga je taj igrač prethodno jako udario i pokazao povredu skidajući čarapu.

Mediji su preneli da je odmah posle utakmice Morales naredio hapšenje Danijela Gustava Kartahene, igrača koji ga je, navodno, udario, ali da je gradonačelnik La Paza Revilja posredovao i smirio strasti. Morales je, međutim, negirao da je naredio hapšenje Kartahene.

Susret je završen rezultatom 4:4, sa po dva igrača manje u svakoj ekipi.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Predsednik Bolivije na prijateljskom meču šutnuo rivala u muškost /video/

Izvor: Blic, 05.Okt.2010

Prijateljski meč u čast otvaranja novog stadiona u bolivijskoj prestonici La Pazu nije protekao u sportskom duhu i fer pleju. Duel između tima predsednika Bolivije Eva Moralesa i njegove opozicije gradonačelnika La Paza Luisa Revilje obeležila su čak četiri isključenja i Moralesov udarac kolenom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.