Feningerova odbranila titulu u Svjetskom kupu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2015, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Feningerova odbranila titulu u Svjetskom kupu

Austrijska skijašica Ana Feninger odbranila je titulu u generalnom plasmanu Svjetskog kupa, trijumfom na posljednjem veleslalomu sezone u francuskom Maribelu.

Feningerova je slavila ispred sunarodnice Eva-Marije Brem i Slovenke Tine Maze, koju je i pobijedila u borbi za veliki kristalni globus.

Austrijanka je pred posljednju trku imala 18 bodova manje od Maze, ali je Svjetski kup završila sa 22 boda prednosti.

Zahvaljujući trijumfu, Feningerova je takođe osvojila i mali kristalni globus u veleslalomu, a glavna rivalka bila joj je Bremova, prenosi B92.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nema joj ravne: Feninger prestigla Maze i odbranila titulu Svetskog kupa

Izvor: Blic, 22.Mar.2015

Austrijska skijašica Ana Feninger odbranila je titulu ukupne pobednice Svetskog kupa, pošto je trijumfovala u poslednjem veleslalomu sezone u Meribelu, čime je osvojila i mali kristalni globus u toj diciplini...Feninger je prvi veliki kristalni globus osvojila 2014 i prestigla je Slovenku Tinu Maze...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.