Fedor polugom onesvestio TV voditelja

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2010, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fedor polugom onesvestio TV voditelja

Najbolji ultimajt borac na svetu Fedor Emelianenko demonstrirao je svoju snagu u jednoj emisiji dokazavši tako da je snažan poput aljaskog mrkog medveda. Tom prilikom je i svojom polugom onesvestio voditelja emisije.

Rus je u emisiji "Nauka o sportu" izveo polugu na lutki koja je za ovu priliku u vratu imala postavljene senzore za merenje pritiska, a kompjuterski obrađeni podaci su pokazali da je Fedorov zagrljaj od 226 kilograma jednak snazi aljaskog smeđeg medveda, ili drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rečeno, 12 puta jači od pitona.

Kako bi sve bilo uverljivije i atraktivnije, domaćin emisije Džon Brenkus se ponudio kao model ovom snagatoru pa je rado odglumio žrtvu kako bi na svojoj koži osetio moć snažnog Rusa.

Pre nego što je Fedor izveo polugu jačine "svega" 20 kilograma, dakle desetak puta manje od maksimuma, voditelju se puls povećao na 136, dvostruko veći broj od normalnog, dok je pose par sekundi kasnije iznosio 180 i u tom trenutku je Brenkus izgubio svest.

Rezultati merenja su pokazali da se količina kiseonika u Džonovom mozgu smanjila za 15 posto. Da je kojim slučajem dovod kiseonika bio smanjen za 20 posto to bi prouzrokovalo komu i a najverovatnije i smrt.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.