Favoriti u autu!

Izvor: Blic, 06.Jan.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Favoriti u autu!

Liverpul i Luton su imali zanimljivu uvertiru za današnji meč treće runde FA kupa na „Kenilvort stadionu" u Lutonu (17). Ekipa koja se takmiči u Diviziji 1 nalazi se pred bankrotom i biće u bezizlaznoj situaciji ako se do ponedeljka u pet po podne ne pojavi novi kupac akcija.

Zato su čelnici kluba zatražili od Liverpula da se odrekne svog dela zarade od ovog meča, koji iznosi 200.000 funti, ali je sa „Enfilda", začudo, stigao negativan odgovor!

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mora da su pomislili da se šalimo kada smo im se obratili za pomoć. Zaboga, pa oni izdvajaju 100.000 funti za platu samo jednog igrača. Rekli su ako vam damo, bićemo brzo u vašoj koži! Ali, takve stvari morate da prihvatite. Neko vozi „rols rojs", a neko „mini moris". Mi smo ti iz „minija". Ponašali smo se kao oni sa limuzinama i zato smo sad u teškoj situaciji - rekao je direktor Lutoma Kevin Blekvel.

U Liverpulu nisu želeli da komentarišu ceo slučaj, ali sve implicira da se i veliki klub nalazi u finansijskim problemima i da zato nije pristao da se odrekne svog dela kolača.

U mečevima koji su odigrani juče po podne dogodilo se nekoliko iznenađenja. Koventri, koji je u Karling kupu jesenas eliminisao Mančester junajted, u FA kupu je zadao udarac i Blekburnu, i to kao gost (4:1). Strelci su bili Mifsud u 34. i 90, Vord u 64. i Adebola u 81. minutu, dok je utešni gol za domaćina postigao Bentli u 85. minutu.

Van takmičenja je i Bolton koji je na svom „Riboku" poražen od Šefild junajteda sa 0:1. Gosti su slavili pogotkom Karnija u 42. minutu, a tim Gerija Megsona je slabom igrom još jednom razočarao svoje pristalice.

Birmingem je treći premijerligaš koji je poražen od ekipe iz nižih rangova takmičenja. Kao gost, doživeo je neuspeh u meču sa Hadersfildom (2:1). Jedini gol za Birmingem postigao je O’ Konor u 19. minutu, dok su veliko slavlje domaćinu doneli Beket u četvrtom i Brendon u 81. minutu, a Everton je poražen od Oldama sa 0:1. Midlsbro se izvukao u duelu s Bristol sitijem (2:1), dok je obraz ekipa iz Premijer lige spasao Čelsi, istina teškom pobedom protiv Kvins parka. „Plavci" su slavili autogolom Kampa u 28. minutu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.