Farmerke kakve ce svaka kul faca zeleti u svojoj kolekciji

Izvor: medio.rs, 10.Sep.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmerke kakve ce svaka kul faca zeleti u svojoj kolekciji

Mislili ste da ste našli farmerke koje vam idealno stoje? Ove još niste videli.

Neobične iscepane farmerke visokog struka  kod kojih se gornji i donji deo ne uklapaju baš savršeno kreacija su ukrajinske dizajnerke Ksenije Šnajder.

Pre par sezona Kseniju su inspirisale drugarice i njihov način nošenja farmerki visokog struka.

Tada je rođen "demi cut", upečatljiv kroj koji simulira nošenje kilote pantalona na skinny farmerke. Jednostavna, ali itekako >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << efektna ideja.

Za američki Vogue Ksenia je izjavila kako kreirati komade od teksasa nije tako jednostavno u Ukrajini, gde je bila primorana da kupuje secondhand farmerke i koristi njihove materijale za izradu svojih pantalona.

Novu siluetu po prvi put je predstavila u svojoj kolekciji za proleće/leto 2016. na Mercedes-Benz Kiev Fashion danima, a neobične farmerke su veoma brzo pronašle svoj put u ormare ukrajinskih trendseterki. Ali, ovakav komad teško da će ostati unutar ukrajinskih granica.

Na kraju, možda i vas inspiriše da sami napravite svoje idealne farmerke.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.