Farma: Zorica okrenula sve protiv sebe

Izvor: Mondo, 22.Apr.2013, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Zorica okrenula sve protiv sebe

Gazdovanje Zorice Marković ostali farmeri opisuju kao: "sramotno, rasulo, anarhija". Goca Božinovska: "Žena je dno dna". Ša prozvao Milana Tarota "usrankom".

"Zorica Marković je ime, bre!", odjekivalo je iz usta folk pevačice na imanju u Lisovićima prethodnih dana i nedelja, pogotovo za vreme gazdinskog mandata "Gvozdene dame" rijalitija Farma.

Folk pevačica, poznata po hitu "Mirno spavaj, nano", učinila je atmosferu među farmerima takvom da više niko i ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << može mirno da spava!

Zorica je, vrlo brzo, okrenula veliki deo farmera protiv sebe, a prema priznaju Goce Božinovske, većina njih se sklanja od nje i beži da ne bi bio njena žrtva. Čak i Goca Božinovska, koja poznaje Zoricu Marković iz "stvarnog" sveta, kaže da ne može da poveruje u šta se njena koleginica pretvorila.

"Da li ta pohlepa, ta želja za prokletim novcem, može da natera čoveka da izgubi prijatelje, poznanike, da ih pogazi!? Budibogsnama", u čuđenju je Goca Božinovska, koja bi volela da je u rijalitiju dozvoljen fizički kontakt pa da se "do'vati" sa Zoricom, pa da vide ko je jači.

"Da me je udarila onim njenim štapom, što je imala u predstavi, pa unakazila bih je! Da meni ona kaže ono što je govorila Ljubi da je trandža, pa ako je ne bi gađala flašom i pravac na kapiju! Ma, marš, bre, kako je nije sramota da tako priča! Pa, na šta ona liči!? Zar ona sebe stvarno svrstava u lepe žene!? Ona ne spada ni u trandže, jer su trandže lepi ljudi", rekla je Goca Božinovska o koleginici Zorici tokom razgovora sa Mikijem Mećavom i glumicom Marijom.

Zoričino gazdovanje ostali farmeri ocenjuju vrlo negativno. "Jaka smejurija", opisuje Goca Božinovska mandat svoje koleginice. Ljuba ima nekoliko reči: "rasulo, anarhija, raspad sistema", Ekrem: "Njoj se završava mandata i da se ne vrati više na mesto gazde, nikad za nikad". Dule: "Samo se svađala i govorila kako samo ona ima ime i prezime. Potcenjava (upotrebio je tu reč)".


Zorica se, u međuvremenu, zbližila sa Vesnom Rivas, sa kojom je donedavno bila u sukobu. Ali, sve se zaboravilo. Upravo u razgovoru sa Vesnom Rivas, Zorica je rekla da veruje da je Goca Božinovska "ušla na Farmu sa instrukcijama Miloša Bojanića (učesnik prethodne Farme)".

Ostali farmeri veruju da će prijateljstvo Zorice i Vesne brzo "pući".

"Ne mogu da shvatim to - pljuneš, pa poližeš", kaže novi gazda Danijel o sadašnjem odnosu dve pevačice, koji je ranije mogao da se nazove hladnim, ako ne i nešto teže. Stanija misli da Vesna, Zorica i Era Ojdanić imaju neki "tajni dogovor", a Ekrem predvića novu svađu Vesne i Zorice, baš kao i Goca Božinovska.

Milan Tarot je ostao u rijalitiju, preživeo je eliminaciju, a čim se vratio u kuću, dobio je "packu" od Ša. Reper je bio prvo iznerviran i ljut što mu je Dule izneo krevet, a potom je zamolio "vidovnjaka" da pomeri krevet do Ekrema koji ima "noćne napade" na novopridošlu Mariju.

Da li se pravio glup ili stvarno jeste, tek Tarotu nije bilo jasno šta Ša traži od njega, što je repera dovelo do ludila. "Usranko jedan, usr'o si se u gaće, šetaš usran po farmi, ceo krevet si zamazao! Šta ti nije jasno!? Pet puta ti objašnjavam, a ti samo vrtiš pet rečenica!", vikao je Ša na Tarota, koji je samo žmirkao očima i govorio da "neće da se svađa".

(MONDO - foto: TV Pink/Farma)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.