Farma: Umalo tuča Zorice i Ljube

Izvor: Večernje novosti, 01.Maj.2013, 07:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Umalo tuča Zorice i Ljube

Zorica Marković i Ljuba Pantović se zamalo potukle!Netrpeljivost koju gaje jedna prema drugoj svakoga dana sve je izraženija. U noći između utorka i srede dok su se farmeri bavili "Igrom istine" došlo je do novog sukoba između Ljube i Zorice. Pevačica je prvo polila vodom spotistkinju, pa joj je ona uzvratila, a onda je nastao haos. Teške i vulgarne reči su pljuštale sa obe strane, a u jednom trentku kada su svi mislili da je svađi došao kraj Zorica se unela Ljubi u lice, a ostali takmičari >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << su skočili da ne bi došlo do fizičkog sukoba. Situacija se smirila, ali ne zadugo. Narodna pevačica i Ljuba su se zadesila zajedno u spavaćoj sobi, a onda je Zorica zajaukala tvrdeći da ju je rivalka udarila. Ljuba je tvrdila da je pevačica nju udarila i da je sve izrežirala kako bi je što pre izbacila sa Farme. U svađu se umešo i Ša koji je rekao Zorici da je prevršila svaku meru i da mu se smučilo da gleda kako provocira ljude kako bi je udarili.Pevačica je pozivala u pomoć Zadrugu, ali oni nisu odamh reagovali, a ona je obećala da neće ostati na ovome i da će se Ljubi zgaditi život.Pogledajte sramnu svađu dve poznate osobe:

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma 2013: Zorica Marković i Ljuba se polile vodom i zamalo potukle! (Video)

Izvor: Svet plus, 01.Maj.2013

Netrpeljivost između Zorice Marković i Ljube Pantović iz dana u dan je sve veća, a sinoć je došlo do novog sukoba među njima.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.