Falsifikovali školske dnevnike

Izvor: Blic, 07.Avg.2014, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Falsifikovali školske dnevnike

Policija je uhapsila troje osumnjičenih za falsifikovanje školskih dnevnika i đačkih knjižnica, saopštilo je danas Ministarstvo unutgrašnjih poslova Srbije.

Oni su, kako se navodi, bez odobrenja Ministarstva prosvete Srbije napravili više od 650 lažnih školskih dnevnika za osnovnu i srednju školu i đačkih knjižica u nameri da ih upotrebe kao prave.

Uhapšeni su odgovorno lice G.Đ. (52) iz PD “Grafički atelje Kum” DOO Beograd, R.Č. (40) iz PD “Planeta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << print” DOO Beograd i S.M. (49) iz SZR “MBS Knjiga” iz Beograda.

Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Falsifikovali školske dnevnike i đačke knjižice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2014

Beogradska policija saopštila je danas da je uhapsila tri osobe zbog sumnje da su napravili više od 650 lažnih školskih dnevnika za osnovnu i srednju školu i đačkih knjižica, u nameri da ih upotrebe kao prave, a za čiju izradu nisu imale odobrenje Ministarstva prosvete...Zbog sumnje da su počinili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.