Fajzer demantuje Hotija: Nismo potpisali sporazum o vakcinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2021, 15:55

Fajzer demantuje Hotija: Nismo potpisali sporazum o vakcinama

Menadžer kompanije Fajzer za Jadranski region Urska Lakner izjavila je danas da je ta kompanijama u pregovorima sa predstavnicima Prištine oko nabavke vakcina, ali da nikakav sporazum o nabavci 500.000 doza nije postignut.

Ona je to rekla za list Gazeta šneta i dodala da će kompanije Fajzer i Biontek blisko sarađivati sa vladama kako bi se obezbedile potrebne doze vakcina, ali da su detalji pregovora poverljivi, prenosi portal Reporteri.

Premijer privremenih institucija u Prištini Avdulah Hoti izjavio je pre dva dana da je vlada dogovorila nabavku 535.000 doza Fajzerovih vakcina i da će prve stići u februaru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOMPANIJA FAJZER DEMANTOVALA HOTIJA "Nikakav sporazum o nabavci vakcina nije postignut s Prištinom"

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2021

Kompanija Fajzer, proizvođač vakcine protiv korone, demantovala navode Hotija da je Priština postigla dogovor o nabavci pola miliona vakcina..Menadžer kompanije Fajzer za Jadranski region Urska Lakner izjavila je danas da je ta kompanijama u pregovorima sa predstavnicima Prištine oko nabavke vakcina,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Fajzer demantuje Hotija: Nismo potpisali sporazum o vakcinama

Izvor: B92, 08.Jan.2021

Menadžerka kompanije Fajzer izjavila je danas da je kompanija u pregovorima sa Prištinom o nabavci vakcina, ali da nikakav sporazum o nabavci nije postignut...Rekla je da sporazum o nabavci 500.000 doza nije postignut, i da će kompanije Fajzer i Biontek blisko sarađivati sa vladama kako bi se obezbedile...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.