FaceApp: Prebrojavanje bora, godina i lajkova

Izvor: Danas, 17.Jul.2019, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FaceApp: Prebrojavanje bora, godina i lajkova

BBC Sigurno ste u poslednjih 24 sata na društvenim mrežama videli fotografije vaših prijatelja na kojima izgledaju kao stari ljudi. Svuda su fotografije lica sa borama, staračkim pegama, sedim bradama i kosama. Šta se dešava? Fejsap! Iako ova aplikacija postoji dve godina na tržištu, opcija za „starenje u minuti“ donela joj je veliku popularnost na […] Članak FaceApp: Prebrojavanje bora, godina i lajkova se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FaceApp: Prebrojavanje bora, godina i lajkova

Izvor: B92, 17.Jul.2019

Aplikacija Fejsap postoji od 2017. godine, ali sada je ponovo u centru pažnje. Ljudi masovno šeruju fotografije na kojima izgledaju kao stari ljudi, pa se postavlja pitanje zašto uopšte neko želi da zna kako će izgledati kad ostari?

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.