Fabrika vode: Koga će rukovodstvo Vodovoda sada kriviti za probleme u vodosnabdevanju

Izvor: Beta, 22.Jun.2021, 22:27

Fabrika vode: Koga će rukovodstvo Vodovoda sada kriviti za probleme u vodosnabdevanju

Povodom apela Vodovoda i kanalizacije upućenog Zrenjanincima da zbog problema u vodosnabdevanju racionalno troše vodu reagovali su iz Fabrike vode i upitali "koga će sada rukovodioci tog preduzeća kriviti kada fabrika ne radi".U saopštenju su istakli da se u situaciji kada je tek nekoliko dana uobičajenih vrućina "sistem snabdevanja Zrenjaninaca vodom već raspada"."Sada je još više jasno i očigledno da je rukovodstvo javnog komunalnog preduzeća na čelu sa direktorom Predragom Bodirogom sa namerom sabotiralo rad Fabrike vode, te da mi nismo odgovorni niti smo uzrok raspada sistema vodosnabdevanja građana Zrenjanina", navedeno je u saopštenju.Navode i da gradski vodovod nema dovoljno sirove vode u izvorištima, nema nikakav tretman vode, da su gubici u mreži preko 40 odsto i da su to su primarni uzroci problema u vodosnabdevanju, a ne Fabrika jer je uspešno mesecima prečišćavla vodu u skladu sa standardima.Oni su istakli da su spremni da rade i ispunjavaju obaveze iz ugovora i da pomognu gradu da se svi delovi sistema vodosnabdevanja unaprede i poprave, ali da za to nedostaje dobra volja gradskih vlasti.Fabrika vode ne radi zbog eksplozije koja se dogodila krajem prošle godine, a voda u zrenjaninskom vodovodu je zabranjena za piće od 2004. godine zbog nedozvoljene količine arsena.Zrenjaninci ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Fabrika vode: Koga će rukovodstvo Vodovoda sada kriviti za probleme u vodosnabdevanju

Izvor: Danas, 22.Jun.2021

Povodom apela Vodovoda i kanalizacije upućenog Zrenjanincima da zbog problema u vodosnabdevanju racionalno troše vodu reagovali su iz Fabrike vode i upitali "koga će sada rukovodioci tog preduzeća kriviti kada fabrika ne radi".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.