Fabrika Metalac nagradila radnike - novopečene mame i tate

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2013, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabrika "Metalac" nagradila radnike - novopečene mame i tate

Kompanija "Metalac" u Gornjem Milanovcu nastavila je lepu praksu podsticanja nataliteta kod svojih zaposlenih, pa je tim povodom danas radnicima koji su ove godine dobili decu, uručila između 500 i 4.000 evra. Novac je dobilo 37 porodica.

Pobednici: Radnik sa dva para blizanaca (Foto: Ilustracija)  

Pre osam godina u "Metalcu" osnovana je posebna Fondacija, čiji je cilj da podstiče natalitet radnika "Metalca". Za to vreme rođene su 324 bebe, a njihovim roditeljima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << isplaćeno je 300.000 evra.

 

Kako je rekla šefica marketinga Nadica Vujić Mitrović, na kraju svake godine se za prvorođeno dete isplaćuje 500 evra, za drugo dete 1.000, treće 2.000, a svako naredno 4.000 evra, a uslov je da jedan od roditelja radi u kompaniji "Metalac".

 

Generalni direktor "Metalca" Petrašin Jakovljević proglasio je porodicu Pribičević za apsolutnog pobednika jer su dva puta dobili blizance i to prvo dva dečaka, a sada dve devojčice i uručio im 4.000 evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.