Fabregas Barselonin samo u šali

Izvor: Politika, 13.Jul.2010, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fabregas Barselonin samo u šali

Kada se proslavlja titula svetskog fudbalskog prvaka, sve je dozvoljeno.

Tako su španski reprezentativci golman Pepe Reina, koji brani u Liverpulu, i Karlos Pujol i Žerer Pike, Barselonine uzdanice, pred 200.000 ljudi na dočeku u Madridu navukli Arsenalovom igraču Fransesku Fabregasu (23 g) dres slavnog katalonskog tima.

Reina ga je nazvao budućnošću ne samo španskog nacionalnog tima nego i Barselone.

Dugo se spekuliše o njegovom povratku u klub u kojem je >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ponikao (s 16 godina je prešao u Arsenal), a jedna je od prvih želja novog Barseloninog predsednika Sandra Roselja.

Po proverenim informacijama, međutim, Fabregas će i iduće sezone igrati u Londonu.

I sam je posle trijumfa u finalu svetskog prvenstva izjavio da je ponosan što je Arsenalov fudbaler i da pobedu posvećuje svom klubu.

Priča se da je dugogodišnji trener londonskog tima Francuz Arsen Venger odbio da se sretne s Roseljom u Južnoj Africi.

Barselonina ponuda je 30.000.000 funti, ali se očekuje da je uveća na 40.000.000.

Arsenal traži 45.000.000.

G. A.

objavljeno: 13/07/2010

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.