FURIOZNI REDSI: Liverpul demolirao Arsenal s 5:1!

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FURIOZNI REDSI: Liverpul demolirao Arsenal s 5:1!

Liverpul je pobedio Arsenal s 5:1, a ekipa s Enfilda je već u 20. minutu vodila s 4:0

LIVERPUL - Fudbaleri Liverpula pobedili su na svom terenu ekipu Arsenala s 5:1 u derbi meču 25. kola engleske Premijer lige.

Golove za Liverpul postigli su Martin Škrtel u 1. i 10, Rahim Sterling u 17. i 52, kao i Danijel Staridž u 20. minutu. Jedini strelac za Arsenal bio je Mikel Arterta sa penala u 69. minutu.

Liverpul je poveo već u prvom minutu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Džerard je ubacio loptu u peterac, a Škrtel je postavio nogu i doveo svoj tim u vođstvo. Arsenal je imao priliku da izjednači u 7. minutu. Lopta je došla do Žirua, ali je praznu mrežu Redsa spasao Škrtel.

Liverpul je na 2:0 povisio u 10. minutu. Džerard je ponovo loptu ubacio u kazneni prostor Arsenala, a Škrtel je glavom pogodio mrežu gostiju. Samo dva minuta kasnije nova šansa za Liverpul, ali je Suarez bio neprecizan. Na 3:0 povisio je Sterling u 17. minutu. U 20. minutu već je bilo 4:0 za Liverpul. Posle odlične kontre domaćih igrača pogodio je Staridž. Do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata, iako su domaći imali još nekoliko šansi.

Ekipa s Enfilda je u 52. minutu povela s 5:0. Sterling je izašao sam ispred golmana Arsenala, koji je zaustavio udarac igrača Liverpula. Međutim, lopta je ponovo došla do Sterlinga, koji je iz drugog pokušaja bio precizan. Arsenal je na 5:1 smanjio u 69. minutu sa penala. Sa 11 metara bio je precizan Arteta. Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, iako je Liverpul propustio još nekoliko prilika da dotuče velikog rivala.

Arsenal je do sada sakupio 55 bodova i za sada je prvi na tabeli. Liverpul je četvrti sa 50.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.