FUDBALERI SRBIJE GOSTUJU  5. JUNA U ŠVEDSKOJ

Izvor: Kurir, 27.Jan.2012, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALERI SRBIJE GOSTUJU 5. JUNA U ŠVEDSKOJ

Reč je o terminu predviđenom FIFA međunarodnim kalendarom takmičenja i utakmica će poslužiti ekipama u okviru priprema za predstojeće nastupe

BEOGRAD - Fudbalska reprezentacija Srbije odigraće 5. juna u Stokholmu prijateljsku utakmicu protiv selekcije Švedske, objavio je danas nacionani savez (FSS) na svom sajtu.

Taj susret zakazan je na stadionu "Rasunda", čiji je kapacitet 36.000 ledalaca. Reč je o terminu predviđenom FIFA međunarodnim kalendarom takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i utakmica će poslužiti ekipama u okviru priprema za predstojeće nastupe.

Švedsku očekuje učešće na prvenstvu Evrope u Poljskoj i Ukrajini, a obe selekcije od jeseni će se takmičiti u kvalifikacijama za prvenstvo sveta 2014. u Brazilu.

Reprezentacija Srbije učestvovaće od 27. do 29. februara na tradicionalnom turniru na Kipru, a 31. maja će odigrati prijateljsku utakmicu protiv selekcije Francuske u Remsu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.