FUDBALER VESELJAK Filip Djordjevic do jutra slavio rodjenje sina uz Acu Lukasa i Ivanu Milenkovic

Izvor: medio.rs, 08.Feb.2017, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALER VESELJAK Filip Djordjevic do jutra slavio rodjenje sina uz Acu Lukasa i Ivanu Milenkovic

Aca Lukas i Ivana Milenković pevali su na privatnoj proslavi fudbalera Filipa Đorđevića u jednom beogradskom klubu, a povod je bio rođenje njegovog sina

Bez obzira na to što se Filipova supruga Jovana Švonja porodila pre više od nedelju dana u Italiji, ponosni otac je tek prekjuče napravio proslavu jer je čekao da se vrati u Beograd kako bi slavio sa svojim prijateljima.

Đorđević je za tu priliku angažovao Ivanu, ali i Lukasa, što mu je bila velika želja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << />
Pošto je Aca omiljeni pevač fudbalerima, pitali smo ga zbog čega ga toliko vole.


- Ne znam, valjda me angažuju zbog toga što im se sviđaju moje pesme. Na proslavi kod Filipa je bilo stvarno lepo, super atmosfera, jer su sve bili normalni ljudi - rekao nam je Lukas, koji je goste zabavljao oko sat vremena.

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.