FOTOGRAFIJA BAKE KOJA ČEKA AUTOBUS POSTIDELA JE CELU SRBIJU! Slika koju bi svako trebalo da pogleda!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 16:32

FOTOGRAFIJA BAKE KOJA ČEKA AUTOBUS POSTIDELA JE CELU SRBIJU! Slika koju bi svako trebalo da pogleda!

Fotografijakoja je brzo postala viralna nateraće nas da se zamisliomo.

Fotografija koja je osvanula na Fejsbuk stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i autobusa" masovno kruži društvenim mrežama, a razlog za to je više nego očigledan.

Na fotografiji se vidi baka u poodmaklim godinama kako po vrućini stoji na autobuskoj stanici, dok trojica muškaraca, i to svi odreda mlađih od nje, sede na klupi mrtvi hladni!

Nikome nije palo na pamet da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ustupi mesto starijoj gospođi i ponese se kao kavaljer.

Inače prema pravilima bontona, muškarac treba da sedi u javnom prevozu samo ako se u njegovoj blizini ne nalazi nijedna žena koja stoji. U prevodu, ponudiće svoje mesto svakoj dami, bez obzira na njene godine.

Prednost imaju starije žene ili dame koje u rukama imaju teške torbe ili kese.

Žene takođe ne bi trebalo da ustaju muškarcima nikad, pa ča ni kad je neko stariji od njih!

- Džentlmenski - stoji u opisu fotografije kakva ne bi trebalo više nigde da se pojavljuje jer, složićete se, prizor nije nimalo lep.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.