FOTOGRAFIJA BAJDENOVIH ZBUNILA SVE: Kao da su džinovi, a nije slikano u muzeju iluzija, o čemu se zapravo radi? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2021, 21:39

FOTOGRAFIJA BAJDENOVIH ZBUNILA SVE: Kao da su džinovi, a nije slikano u muzeju iluzija, o čemu se zapravo radi? (FOTO)

Aktuelni američki predsednik je sa prvom damom posetio njihove prethodnike

Fotografija aktuelnog američkog predsednika, njegove supruge i njihovih prethodnika postala je viralna i začudila mnoge korisnike interneta.

Naime, Džo i Džil Bajden na fotografiji koju je objavio "Centar Karter" izgledaju ogromno u odnosu na majušne Džimija i Rozalin Karter.

- Drago nam je što možemo da podelimo ovu fotografiju posete predsednika i prve dame Karterovima - objavili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su iz "Centra Karter".

Na fotografiji bračni par Bajden kleči pored Karterovih - Džo pored Rozalin, a Džil pored Džimija, a oba para su se smešila.

There. I fixed it. pic.twitter.com/dmjLiX3oXk

— 🌊 Deonardo La Vinci 🌊 (@DeonardoLeVinci) May 4, 2021

Međutim, fotografija je u najmanju ruku čudna, što su primetili korisnici interneta.

- Gledam u ovu fotografiju tri sata. Odoh u krevet. Vratiću joj se sutra - komentar je jednog zbunjenog tviteraša.

Ipak, ona iako izgleda lažno, sto odsto je autentična, a mnogi su brzo uvideli u čemu je stvar. Naime, razlika u veličini Bajdenovih, koji su spolja i Karetrovih koji su bliže centru fotografije, nastala je korišćenjem širokougaonog objektiva.

Zašto se fotograf na to odlučio, nije jasno.

Tako na ovoj fotografiji izgleda kao da su Bajdenovi dvometraši, a Karterovi poput hobita.

Džo Bajden je inače visok 1,82 metra, njegova supruga 1,68 metara. Karterovi jesu nešto niži - Džimi ima 1,77 metara visine, a Rozalin 1,65 metara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.