FOTOGRAF SEO DA RUČA NA MINUS 64 STEPENI: Ceo svet je zaprepastio onim što se potom dogodilo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 07:51

FOTOGRAF SEO DA RUČA NA MINUS 64 STEPENI: Ceo svet je zaprepastio onim što se potom dogodilo (FOTO)

Ovo nije optička iluzija.

Fotograf Džef Kaps, koji živi na Antarktiku, objavio je zanimljivu fotografiju svog ručka snimljenu na - 64 stepeni Celzijusa.

Naime, on je fotografisao potpuno zaleđene rezance i gazirani sok, a fotografija zaista izgleda nestvarno.

Jednu devojku koja ga prati na Instagramu je zanimalo da li su se rezanci baš ovako zaledili, na šta je on odgovorio da ih ne drži ništa osim leda, iako je trebalo malo da poradi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na tome da izgledaju lepo.

A post shared by Jeff Capps (@thejeffcapps)

Džef inače objavljuje mnoge zanimljive detalje života na Antarktiku.

Nedavno je otkrio da nemaju vatromet, ali da ekstremnu hladnoću mogu da iskoriste u svoju korist kako bi napravili zadivljujuće prizore.

Budući da je gotovo 98 odsto Antarktika prekriveno ledom, ne iznenađuje činjenica da je ovde ranije izm erena temperatura od čak - 89 stepeni, prenose mediji.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.