(FOTO i VIDEO) ODAKLE PARE: Čeda kupio vilu na Mikonosu za šest miliona evra?

Izvor: Kurir, 06.Avg.2014, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO i VIDEO) ODAKLE PARE: Čeda kupio vilu na Mikonosu za šest miliona evra?

Bogataš: Jovanović se s porodicom i osobljem na Mikonosu smestio u vilu, koju je i kupio, prema tvrdnjama meštana; Raskošna građevina ima pogled na more, ali i na izlazak sunca

BEOGRAD - Čedomir Jovanović, lider Liberalno-demokratske partije, skućio se i na luksuznom grčkom ostrvu Mikonos, gde već dve sedmice letuje sa suprugom Jelenom i četvoro dece, dadiljom i telohraniteljima.

Jovanovići i njihovo prateće osoblje, naime, uživaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u atraktivnoj vili, čija je vrednost, prema proceni agenata za nekretnine s Mikonosa, minimum šest miliona evra!

Kao i prethodnih godina, Jovanovići su boravili u jednoj od najluksuznijih vila na Mikonosu, za koju meštani tvrde da ju je političar i pazario. Pored privatnog obezbeđenja, Čeda je angažovao meštane da mu čuvaju i održavaju okućnicu, kao i da žive u vili kad je on u Beogradu. Za čuvare Čeda mesečno teba da izdvoji oko 500 evra. Pored toga, Jovanović plaća i ženu koja održava unutrašnjost kuće.

Dokolica

LEŽALJKE OD 50 I ŠAMPANJAC OD 120.000

Jovanović se, kako je Kurir juče pisao pošto se naša ekipa uverila na licu mesta, provodio po klubovima gde izlazak, dakle samo jedna noć, može da košta i 30.000 evra - u jednom od klubova koje je rado posećivao u karti pića stoji da votka košta 15.000 evra, šampanjac neverovatnih 120.000 evra, a ručak i do 500 evra. Obišao je čuveni kompleks „Namos“, na popularnoj plaži Psaru, gde ležaljka za sunčanje košta 50 evra po osobi. Restoran u sklopu hotela jedan je od najskupljih. Imajući u vidu da je lider LDP na odmor krenuo sa četvoro dece, dva člana obezbeđenja i dadiljom, koji su se takođe hranili gde i Jovanovići, onda ti ručkovi na dnevnom nivou mogu da koštaju i više od 500 evra.

Tajna finansijske veštine

POREZ I BIZNIS

Lider LDP, poznat po hedonizmu, nikad nije bio raspoložen da objasni odakle mu novac za stil života koji vodi. Pre nekoliko godina, u jednoj od retkih prilika, rekao je da ima veoma uspešan privatni biznis i da je platio višemilionski porez, ali nije otkrio i kojim se konkretno poslom bavi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.