(FOTO) UZNEMIRUJUĆE! Najbrutalniji slučaj zlostavljanja žene: Jeziva priča devojke (17)!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) UZNEMIRUJUĆE! Najbrutalniji slučaj zlostavljanja žene: Jeziva priča devojke (17)!

Bolesno maltretiranje nedužne devojke dogodio se iz čiste obesti poremećenih muškaraca

Ovaj tekst je preuzet sa portala Stil

Upozorenje: Priča Junko Furute sadrži jezive, ali istinite detalje o njenom mučenju i zatočeništvu. Ukoliko imate slab želudac ili smatrate da će vas priča jako potresti, razmislite pre nego što nastavite sa čitanjem!

Junko Furuta bila je mlada devojka iz Japana. Svoje tinejdžerske dane provodila je kao i svi njeni vršnjaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << - okupirana školom i aktivnostima koje su tipične za to doba.

Rođena je 22. novembra 1972. godine, a samo tri dana nakon što je proslavila 17. rođendan, 25. novembra 1988. godine, vraćajući se iz škole kao i obično i ne sluteći ništa, počeo je njen pakao, prenosi Ripeace.wordpress.com.

Dok se vraćala kući pešice, kidnapovala ju je grupa mladića njenih godina, među kojima je bio i 17-godišnji momak pod nadimkom Džo, koji je kasnije dobio nadimak Kamisaku.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.