FOTO: Srpska manekenka potpuno naga zapalila internet

Izvor: Vesti-online.com, 18.Mar.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Srpska manekenka potpuno naga zapalila internet

Srpska manekenka Andreja Pejić, koja je slavu stekla kao prvi transrodni model na svetu, podelila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira naga.

Andreja, koja je pratioce navikla na provokativne fotografije, ovog puta se ogrnula belim platnom, ali je fanovima je bilo jasno da ništa nije imala ispod.

- Sada se vraćamo regularnom programiranju - napsiala je Andreja u komentaru uz fotografiju koju je objavila na Instgramu.

A post shared by Andreja Pejic (@andrejapejic) on Mar 17, 2017 at 9:54am PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije se dosad hvalila - STARLETA prvi put pokazala DEČKA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2017

Odblokirali joj profil...Uni Grujić, bivšoj plejboj zečici i rijaliti zvezdi nedavno je bio blokiran profil na Fejsbuku zbog previše provokativnih fotografija koje objavljuje. Ona sada ponovo može da objavljuje provokativne fotografije na ovoj mreži, a na Instagramu je prvi put pokazala svog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.