(FOTO) SRBIN SKOVAO PAKLENI PLAN PA NAPRAVIO TINDER: Žene ga sad jure hoće OSVETU - njegovu suprugu očekuje pravo iznenađenje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 15:50

(FOTO) SRBIN SKOVAO PAKLENI PLAN PA NAPRAVIO TINDER: Žene ga sad jure hoće OSVETU - njegovu suprugu očekuje pravo iznenađenje!

Verovatno nije očekivao da će se oglas naći ovako javno na mrežama.

Svašta se može videti i pročitati na Tinderu, jer mnogi su odlučili da cilj opravdava sredstvo, ali ima i onih osoba koje baš preteruju.

Takav jedan oglas osvanuo je na Tviteru, tačnije deo koji se tiče opisa profila, pa je tako neki gospodin, a taj pojam koristimo sa velikom slobodom, bio možda i previše iskren.

- Znam, znam oženjen fuj, fuj, sram me bilo kako sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo tako nemoralan i ostalo ali saslušaj me ako zanemarimo malčice moralnih sitnica poznanstvo sa mnom ima svojih čari, duhovit sam, elokventan (ne zaklapam), umem da slušam (lepo dresiran), nekima sam čak i sladak (ima nas raznih), volim životinje, umem da kuvam (delim recepte) i mnoge druge. Možda se iznenadite :) - piše Srbin.

Verovatno nije očekivao da će se oglas naći ovako javno na mrežama, ali to je svakako ono što je stavio o sebi i što svaka ženska osoba koja naleti na njega može da vidi.

- S onakvim upadom iskreno ne znam ni kako se ijedna udala za njega, kamoli kako se nada da će žene (množina) želeti išta s njim, Svi ga kritikuju zato što je oženjen a niko da se zapita kako bre oženjen i Dobro kuva, samo treba unapred najaviti dejt, da skuva i za ženu i za dejt - samo su neki od kreativnih komentara.

Na tinderu standardno ekstra pic.twitter.com/oHrMrRx2B3

— dzejdzej🌸 (@julija_1011) June 4, 2023

Međutim, to nije sve, ima i onih koji imaju ideju kako treba reagovati kad naletite na ovakve osobe: "Ja bi ga lajkala saznala ko mu je žena i drukala".

A isto to je predložila još jedna korisnica Tvitera, sa aluzijom na veoma zanimljivi film Promising Young Woman: "HEAR ME OUT trebaju nam neke promising young carice svemira koje će namerno ići na dejtove  s ovim spodobama, uzimati lične podatke i potom kontaktirati njihove supruge s dokazima o (pokušajima) prevarama. Desetak puta da se desi, us*ali bi se u gaće koje im jadna majka pere".

HEAR ME OUT trebaju nam neke promising young carice svemira koje će namerno ići na dejtove s ovim spodobama, uzimati lične podatke i potom kontaktirati njihove supruge s dokazima o (pokušajima) prevarama

Desetak puta da se desi, usrali bi se u gaće koje im jadna majka pere https://t.co/PuY51ZGAws

— Šta_ti_radi_rodbina? (@AnaYorke) June 5, 2023

E sad, istina je da svako može da piše o sebi šta hoće i da niko ne mora da odgovori na ovakvu poruku, odnosno profil, ali ponekad je prosto nemoguće ne reagovati, ovako ili onako.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.