Izvor: Piplmetar.rs, 27.Sep.2023, 16:31

(FOTO) PRVE FOTOGRAFIJE TRUDNE ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Evo kako izgleda bivša zadrugarka u trećem mesecu

Aleksandar Dojkić
|

sreda 27. septembar 2023. 15:30h


Kao bomba odjeknula je vest da je Aleksandra Nikolić u drugom stanju, a ona je lepu vest potvrdila za „Blic“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Aleksandra Nikolić • Instagram


Aleksandru smo pre samo dva dana sreli u jednom šoping centru u Beogradu, a tom prilikom je na sebi imala široku teksas jaknicu, uske farmerice i crnu bluzu. Tom prilikom nije ni spomenula da je u blagoslovenom stanju, ali osmeh nije skidala.
Aleksandra Nikolić
To su ujedno i prve fotografije trudne Aleksandre koja je u trećem mesecu trudnoće.
Inače, Aleksandra je progovorila za „Blic“ o bivšem dečku Filipu Caru sa kojim, kako kaže, čeka devojčicu. Filip Car i te kako za to sve zna. Upućen je odavno u tu situaciju. Ali sad ne razmišljam o njemu. Sve trčim da se pomirim sa njim. Srećna sam zbog bebe, neću da čujem za njega – rekla je Aleksandra, pa dodala:
Aleksandra Nikolić
– Dočekao me je šok za šokom, umesto da se radujem, ne osećam se psihički dobro. Za aferu sa Majom nemam komentar. Treba mi da se oporavim od svega, srećna sam zbog bebe – istakla je vidno uznemirena pobednica „Zadruge„.
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.