(FOTO) Ovo je osumnjičeni za napad na policajca u Novom Sadu!

Izvor: Press, 08.Jul.2013, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Ovo je osumnjičeni za napad na policajca u Novom Sadu!

Napad na policijskog službenika se dogodio na jutros u blizini novosadske Železničke stanice. Policijska uprava u Novom Sadu je u saopštenju navela da su mladići napali  policajca i lakše ga povredili, pritom pucajući iz vatrenog oružja.
Oni su takođe objavili fotografiju jednog od mladića za koga se sumnja da je napao policajca i pozvali sve građane koji prepoznaju osumnjičenog da se jave policiji pozivom na broj 064-892-40-55.
Kako prenosi RTV, policijski službenik >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << A.A. pokušao da legitimiše mladiće zbog  sumnje da planiraju da izvrše krivično delo.
S obzirom da su bili naoružani vatrenim oružjem, uspeli su policajcu da otmu službeni pištolj, a onda ga oborili na zemlju, tukli ga i ispalili hitac prema njemu.
Policajac je, od udaraca, zadobio lakše telesne povrede, a napadači su pobegli i za njima se intenzivno traga.
Prema nezvaničnim informacijama, tri osobe pokušale su da opljačkaju jednu prodavnicu u blizini Železničke stanice.
Prema poslednjim informacijama, policajac je nakon ukazane lekarske pomoći i opservacije u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine pušten kući.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Objavljena fotografija jednog od napadača na policajca u Novom Sadu

Izvor: Blic, 08.Jul.2013

Policijska uprava u Novom Sadu traga za osobom sa fotografije, zbog osnovane sumnje da je juče ujutru, na Bulevaru oslobođenja, učestvovao u napadu na policajca. ..Policija je zamolila građane koji prepoznaju osumnjičenog da im se jave pozivom na broj 064 892 4055...Kako saznaje "Blic", 30-godišnjeg...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.