(FOTO) ONE SU OSTALE SEKSI DECENIJAMA: Glumice koje stare bez botoksa!

Izvor: Kurir, 20.Feb.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) ONE SU OSTALE SEKSI DECENIJAMA: Glumice koje stare bez botoksa!

Medicina je toliko napredovala da danas sve dame mogu da izgledaju mlađe,do 2050. godine verovatno će svi izgledati kao da imaju isto godina.

Pokušaćemo da predstavimo neke od najlepših žena koje su prešle 50 godina i još uvek su seksi. Razmislite o činjenici da je ovo možda poslednja generacija žena koje će ostariti prirodnim putem, bez operacija, sa trunkom botoksa.

Pogledajte listu najlepših žena koje su ostale seksi decenijama, sve imaju preko 50 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i izgledaju prirodno i neverovatno.

Džulijen Mur - 54

Uspešna glumica koja je napravila karijeru igrajući emocionalno interesantne žene. Nikada nije birala seksi uloge, ali uspevala je da ostavi bez daha u svakoj ulozi.

Počela je kao model u Evropi, ali posle nekog vremena rešila je da je gluma ipak njena prva ljubav i preselila se u Njujork. Kasno je "procvetala" i njen prvi uspeh bila je uloga Katrine Tremel u Niskim Strastima (1992) kada je imala 34 godine. Još uvek je seksi posle toliko godina...

Svako ko je pogledao makar jednu epizodu serije "Seks i Grad" primetio bi Kim Katral. Ona je bila već u 40-im godinama kada je glumila seksi Samantu Džons i bila je 8 na listi najsesksepilnijih zvezdi svih vremena. Sada ima 58 godina i izgleda kao seksi boginja.

Počela je kao vrlo respektabilan model, ali nakon nekoliko uspešnih godina uspela je da prebaci karijeru sa piste ispred kamere. Mnogi modeli su to pokušali, ali retko ko je bio uspešan kao ona. Crvenokosa glumica uspela je da zadrži svoje lepotu i otmenost.

Duga i uspešna karijera je iza nje. U ranijim godinama bila je poznata kao Bondova devojka, ali je preko noći postala televizijska zvezda sa nekoliko uspešnih serija. Možemo samo da kažemo da je ona vrlo seksi "kuguarka"

.

Ona je u svetu glume još od 1970. godine, Glumila je u bezbroj filmova i uvek će biti pamćena po filmovima "Veštice iz Istvika", "Telma i Luiz"... Ona je ambasador dobre volje UNICEF-a.

Ova seks boginja možda i ne bi bila tolika zvezda, ali je uvek uspevala da pokaže "više" od ostalih. Ona je bila seksi, duhovita, ranjiva ali i snažna. Nalazi se na drugom mesti najseksepilnijih žena svih vremena magazina "Men’s Health". Njen neverovatan izgled pripisuje se jogi.

Ona još uvek može da oduševi publiku svojim energičnim nastupom. Ona je pevačica, plesačica, glumica i autor i u poslu je preko 50 godina. Još uvek izgleda fantastično i ostala je energična.

Ona je mnogo više od glumice, ona je ikona. Delimično zato što je ona kraljevske krvi, ali delom i zbog stvari koje je ostvarila u životu. ona je i vlasnik uspešne serije "Newsroom", koja se emituje na HBO. Oduvek je smatrana za seks simbola.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.