FOTO: Novi trend - punije devojke u bikiniju

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2014, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Novi trend - punije devojke u bikiniju

Svakodnevno se na društvenim mrežama pojavi neki trend, a za novi su zaslužne punije devojke.

One su na Instagramu odlučile da objavljive svoje fotke u bikiniju uz haštagove #fatkini i #losehatenotweight (izgubite mržnju, a ne kile).

Ovime žele da poruče da su žene svih veličina lepe i ne treba da se srame svojih tela.

Ovi haštagovi na društvenim mrežama okupljaju prave male zajednice koje zajedno stvaraju prostor za otvorenost, piše "BuzzFeed". >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Neke žene koje su se uključile u ovu akciju i slikale se za Instagram priznale su da su tada prvi put u javnosti nosile bikini i hrabro se suočile s predrasudama prema ženama s većom telesnom težinom.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Buce "napadaju" na Instagramu

Izvor: Mondo, 12.Avg.2014, 14:19

Punije dame sve više se ponose svojim oblinama, pa su to rešile da podele i na društvenim mrežama...Foto: Instagram/iammichds..Ako ste poslednjih dana na Instagramu "naleteli" na fotke buca u bikinju, objavljenih uz haštag #fatkini, evo o čemu je reč...Na ovaj način, punije dame žele da stave...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.