FOTO: Nikad nećete pogoditi u kom je mesecu trudnoće ova žena!

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2015, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Nikad nećete pogoditi u kom je mesecu trudnoće ova žena!

Sara Stejdž je model koji će VRLO uskoro postati mama.

Njoj je ostao još samo jedan mesec do porođaja, ali to se uopšte ne primećuje. Naime, Sara redovno vežba i ima savršenu liniju na kojoj se čak ni trudnički stomak ne primećuje.

Inače, Sara je aktivan model i kao trudnica. Ona trenutno živi i radi u Los Anđelesu.

Ona je na Instagram okačila fotografije svih osam meseci trudnoće, a na neki m fotkama ne da ne izgleda trudno, već je prosto i neverovatno da jeste. Pogledajte galeriju pa procenite i sami.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nikad nećete pogoditi u kom je mesecu trudnoće ova žena!

Izvor: 011vodič.com, 06.Mar.2015, 09:42

Sara Stejdž je model koji će VRLO uskoro postati mama. Njoj je ostao još samo jedan mesec do porođaja, ali to se uopšte ne primećuje. Naime, Sara redovno vežba i ima savršenu liniju na kojoj se čak ni trudnički stomak ne primećuje.. Inače, Sara je aktivan model i kao trudnica. Ona trenutno...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.