(FOTO) Nekada seksi, danas jezive: Šta je dijeta uradila slavnim lepoticama!

Izvor: Kurir, 24.Maj.2015, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Nekada seksi, danas jezive: Šta je dijeta uradila slavnim lepoticama!

Neverovatna transformacija lepih glumica tera nas da se ozbiljno zapitamo gde je granica do koje treba ići sa dijetom

Kada su se pojavile na malim ekranima i postale poznate, glumice Anđelina Džoli, Meg Rajan, Tara Rejd i Deniz Ričards bile su san snova muškaraca širom planete!

Zgodne dame sa savršenim telom i oblinama taman koliko treba zaludele su muški rod i postavile ideale lepote, ali danas je od toga ostalo jako malo.

Slavna Anđelina odavno zabrinjava >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << svojim izgledom, a šuška se da je njena težina pala ispod 45 kilograma! Da sve bude još gore, glumica obožava da istakne tanak struk, pa kada je gledate iz profila, ne možete a da se ne zapitate šta se dogodilo sa njenim, nekada savršenim telom!

OVDE POGLEDAJTE OSTATAK TEKSTA I JEZIVE FOTOGRAFIJE!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.