(FOTO) LUMPOVALI: Bjelogrlić i Tio u kafani do jutra!

Izvor: Kurir, 18.Avg.2015, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) LUMPOVALI: Bjelogrlić i Tio u kafani do jutra!

Prijateljstvo između dva Dragana je poslovno, ali i privatno jer njih dvojica imaju odlične ideje za snimanje novih filmova, ali i video spotova

Glumački krem predvođen Draganom Bjelogrlićem okupio se u jednom prestoničkom rstoranui, a povod njihovog okupljanja bio je dolazak njihovog prijatelja pevača i kompozitrora Dragana Malenkovića Tia koji je živi na Tenerifima, a kome su upravo glumci iz filma "Montevido" bili gosti u spotovima poput "Odlikaši" i najnovijem "Recept >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za ljubav".

Iako se Dragan Tio ovoga puta nije latio mikrofona glumci Dragan Bjelogrlić, Nenad Heraković i Andrija Kuzmanović dobro su se zabavljali i kovali plan za naredni filmski i muzički projekat, čije sa snimanjem treba da krene početkom seprtembra meseca.

Opšte je poznato da je kantautor sa Tenerifa Dragan Milenković Tio bio domaćin svom imenjaku Bjelogrliću i njegovoj ekipi kada se snimao čuveni film "Montevideo Bog te video"

Inače, prijateljstvo između dva Dragana je poslovno, ali i privatno jer njih dvojica imaju odlične ideje za snimanje novih filmova, ali i video spotova na kojima upravo Tio radi.

"Veoma sam zadovoljan jer ovo nije samo saradnja sa popularnim glumcima, već i veliko prijateljstvo", rekao je je svojevremeno za Moju televiziju Dragan Milenković Tio.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.