Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Igrači Rome se "opuštali" uz striptizete

Gol koji je Vasilij Berezucki postigao protiv Rome u nadonadi vremena za konačnih 1:1 nije preterano uzdrmao tim iz glavnog grada Italije. Nekoliko prvotimaca "vučice" po dolasku u hotel ispoštovalo je klupske obaveze, a potom se uputila ka striptiz klubovima!

Ovu vest preneo je ruski "Super" koji je priložio i fotografije, a najinteresantnije zvuči izjava Danijelea De Rosija.

"Želeo sam samo da prošetam Crvenim trgom, ali su saigrači hteli da idemo ovde i naterali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << me da im se pridružim. Nisam ništa radio, čak ni pio", pravdao se dugogodišnji as Rome novinaru.

Direktor italijanske ekipe, Valter Sabatini, nije želeo da pridaje puno značaja ovom događaju, a takođe je otkrio da je igračima bio dozvoljen izlazak iz hotela.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.