(FOTO) EKSKLUZIVNO: Glumac i pevač srpsku kuhinju preneli na Tenerife

Izvor: Kurir, 18.Avg.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) EKSKLUZIVNO: Glumac i pevač srpsku kuhinju preneli na Tenerife

Poželeo sam da prijateljima spremim srpski roštilj, rekao je Heraković

Glumac Nenad Heraković koji se proslavio ulogom Dragana Mihajlovića Vampira u kultnom filmu "Montevideo, bog te video" i kantautor i pevač Dragan Tio preneli su deo srpske tradicije i na daleke Tenerife gde su prijateljima pravili roštilj!

"Poželeo sam da prijateljima spremim srpski roštilj", rekao je Heraković i dodao:

"To ima neku svoju čaroliju, ta priroda, spremanje klope, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pivce, klima, miris, ma sve je nekao drugačije nego kod nas u Srbiji.S obzirom na to da mi je domaćin, i moj velikoi prijatelji Tio Dragan koji inače živi ovde, obezbedio vulkanski ugalj koji je prava retkost,jer hrana koja se sprema na njemu je neverovatno ukusna  i ima poseban šmek."

Inače, Tio Dragan pokazao se kao izvrstan domaćin. Zato je glumca koji je, inače, i boravio tokom snimanja filma "Montevideo", proveo kroz krajeve gde je evocirao uspomene dok su se snimale scene iz ovog filmskog ostvarenja.

Malo se pije, pa se rekreira...

I tako, red roštilja, red igre, pesme i klope, pa šta može još bolje da se poželi, osim da Dragan Bjelogrlić smisli još jedan nastavak fima "Montevideo" kako bi se družina ponovo okupila na ovom egzotičnom ostrvu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.