(FOTO) Beograđanin na aeredromu izgubio egzotični afrodizijak! UPLAŠIĆETE SE KAD VIDITE KAKAV!

Izvor: Press, 04.Mar.2015, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Beograđanin na aeredromu izgubio egzotični afrodizijak! UPLAŠIĆETE SE KAD VIDITE KAKAV!

Carinici su juče na aerodromu ''Nikola Tesla'' u izgubljenom prtljagu jednog putnika otkrili tradicionalni kineski napitak u kome su se nalazile zmija i škorpija, kao i nekoliko biljnih korenova.
Egzotični napitak, koji služi kao afrodizijak, iz Pekinga je doneo u svom prtljagu jedan Beograđanin (40). Njemu se međutim u putu prtljag izgubio, pa je bio prinuđen da juče dođe na aerodrom da ga preuzme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
PROČITAJTE JOŠ:
SRPSKE BEZBEDNOSNE SLUŽBE NABAVILE HAKERSKI PROGRAM: Sve naše prepiske na Viberu i WhatsApp-u mogu da se nadziru!
SVE ZA SPOR: Prijepoljka izvadila potvrdu kod ginekologa da je nevina! Nećete verovati zašto!
AFERA LAŽNIH DIPLOMA TRESE PEĆ: 500 uticajnih ljudi završilo fakultet, a nikad nisu bili studenti!
   
Tada su carinici sproveli obaveznu ulaznu kontrolu prtljaga na rentgenu, kada se na monitoru uređaja jasno videla flaša u čijoj unutrašnjosti su plutale – zmija i škorpija.
Odmah su kontaktirani inspektori iz Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine koji se bave sprovođenjem CITES Konvencije koja reguliše promet zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta i preuzeli spornu pošiljku.
Da bi takav napitak mogao da uđe u zemlju mora imati kinesku izvoznu deklaraciju i dozvolu koju izdaje Grupa za CITES nadležnog ministarstva, jer nije reč o suveniru, već o napitku u kome se nalaze zaštićene vrste čiji je promet zabranjen.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.