(FOTO) BIZARAN BILBORD NA DEDINJU ZAPREPASTIO SVE! Beograđani ne znaju šta da misle - prestonica čeka da se Marko oglasi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 19:30

(FOTO) BIZARAN BILBORD NA DEDINJU ZAPREPASTIO SVE! Beograđani ne znaju šta da misle - prestonica čeka da se Marko oglasi!

Bilbord mame Dijane nasmejao Beograd.

Dešavalo se da na bilbordima vidimo izjave ljubavi, a videli smo i kako izgleda prepucavanje zbog seksističke reklame preko bilborda. Ipak, poruka koju je jedna mama uputila svom sinu je nešto drugačije.

Beograđani su, navodno na Dedinje u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, uslikali izvinjenje koje je majka uputila sinu Marku - preko bilborda.

- Izvinjavam se sinu Marku što nisam verovala da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica! - stoji na bilbordu koji je brzo stigao i na društvene mreže.

Ne zna se šta je navelo Dijanu da se na ovaj način oglasi, da li je u pitanju neka opklada ili iskrena potreba za javnim obraćanjem, ali na mrežama su ga dočekali kao šalu.

- Sad Marko treba da uzme bilbord i napiše: Ne prihvatam izvinjenje i nisam studirao aeronautiku nego veronauku mama, Premestio skelu na Pravni, Jedna je majka - komentarišu.

Kakav bilbord u Beogradu! ❤️🍀🥰 pic.twitter.com/AivuAfu2vg

— Mi ili On (@Ceca2103) June 14, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.