(FOTO) Automobil uleteo na stajalište kod Ušća

Izvor: Press, 10.Maj.2013, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) Automobil uleteo na stajalište kod "Ušća"

Saobraćaj u ovom delu grada se odvija otežano, a ekipe hitne pomoći su na licu mesta.
Portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura rekla je Tanjugu da su poziv o nesreći primili u 16.13 sati i da su intervenisale dve lekarske ekipe.
"Prva ekipe prevezla je u Urgentni centar muškarca od 35 godina koji je imao povrede glave u tupe povrede grudnog koša. Druga ekipa je vozila četiri osobe od kojih su tri sa povredama nogu, dok je četvrta imala povredu glave", rekla je Macura. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Ona je dodala da se nesreća dogodila kada je vozač automobila zaustavio da izadje putnik, a na njega je naleteo taksista, koji je vozilo odbacio u masu putnika koji su čekali autobus na stanici.
Izvor: Pressonline/Tanjug

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.