Izvor: N1 televizija, 27.Sep.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: 17 miliona dolara za cipele

U Dubaiju je predstavljen jedinstveni par cipela - kombinacija zlata, kože, svile i dijamanata čeka svoju Pepeljugu koja će za njih morati da iskešira 17 miliona dolara. Luksuzni par obuće izložen je u hotelu Burj Al Arab u Dubaiju. Napravljen je od dva velika i 236 malih dijamanata.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Za ljude istančanog ukusa! Ovo su NAJSKUPLJE cipele na svetu i budite iskreni, da li biste ih nosili?

Izvor: Prva.rs, 28.Sep.2018, 13:03

Par cipela izrađen od kože, svile, zlata i dijamanta izložen je u Dubaiju i ponuđen na prodaju za 17 miliona dolara, što je apsolutni rekord.. Cipele sa stiletto potpeticama su izložene u hotelu Burj al-Arab.. Dizajnirane i izrađene u Italiji, cipele imaju 236 dijamanata i još dva 15-karatna...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.