FK Voždovac: Ne idemo u Zemun sa belom zastavom

Izvor: Beta OMS, 25.Okt.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Voždovac: Ne idemo u Zemun sa belom zastavom

Zmajevi (FK Voždovac) gostuju gradskom rivalu Zemunu u narednoj prvenstvenoj rundi. Danas su se javnosti obratili šef stručnog štaba Dragan Aničić i fudbaler Alen Mašović."Mali gradski derbi, koji je uvek neizvestan iz nekih istorija ovih utakmica. Prošle godine, mi smo bili ubedljivi na našem terenu, a Zemun na svom. Zemun je jedna ekipa koja se formirala do kraja prelaznog roka i zato su imali malo problema što se tiče igračkog kadra i uigranosti. U utakmicama sa Zvezdom, Partizanom i Radničkim jesu pretrpeli poraze, ali su pokazali da su dobra ekipa. Polako dolaze do svoje igre. Sličan period su imali i prošle sezone, ali su nakon toga pokazali izuzetno dobre rezultate", analizirao je Dragan Aničić, šef stručnog štaba Voždovca.On je naveo da FK Voždovac očekuje težak meč, "protiv ekipe koja ima dobar kontranapad i pravi tranziciju sa velikim brojem igrača"."Mi ćemo sa naše strane spremiti sve i pokušati da nametnemo naš stil igre, jer želimo da napravimo dobar rezultat. Mislim da će se obe ekipe potruditi da naprave jednu dobru utakmicu i mislim da će u krajnjoj liniji publika moći da uživa", istakao je Aničić."Sigurno je da nas očekuje teška utakmica, ekipa Zemuna je borbena ekipa, prava fajterska, koja sigurno zna ...

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

FK VOŽDOVAC: Ne idemo u Zemun sa belom zastavom

Izvor: Kurir, 25.Okt.2018

Zmajevi (FK Voždovac) gostuju gradskom rivalu Zemunu u narednoj prvenstvenoj rundi. Danas su se javnosti obratili šef stručnog štaba Dragan Aničić i fudbaler Alen Mašović.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.