FILMSKO BEKSTVO Šestorica robijaša iskopali rupu u zidu i otišli PRAVO U SLOBODU

Izvor: Blic, 27.Dec.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKO BEKSTVO Šestorica robijaša iskopali rupu u zidu i otišli PRAVO U SLOBODU

Šestorica robijaša uspeli su da kroz rupu na zidu u kupatilu pobegne iz zatvora u američkoj državi Tenesi, ali samo jedan je ostao na slobodi, dok su petorica uhvaćena u bekstvu.

Dejvid Vejn Frejzer koji je u zatvoru čekao početak suđenja po optužnicama za naoružanu pljačku i posedovanje nelegalnog naoružanja je jedini uspeo da utekne policijskim snagama nakon bekstva iz zatvora.

Zatvorenici su bekstvo izveli na dan katoličkog Božića, a već istog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su uhapšena dvojica, dok su narednog pronađena trojica od šest odbeglih robijaša.

Džon Šihi, jedan od odbeglih, se sam prijavio policiji nakon što ga je na to primorao otac.

Bekstvo je izvedeno kroz rupu u zartvorskom kupatilu koja je nastala zbog propuštanja vodovodne cevi zahvaljujući čemu je malter popustio i formirao otvor u zidu tik iza čeličnog lavaboa, piše Dejli mejl.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.