FILMSKA POTERA ZA SRBINOM U HRVATSKOJ: Pretio, pucao, pa ukrao automobil i dao se u beg!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 15:05

FILMSKA POTERA ZA SRBINOM U HRVATSKOJ: Pretio, pucao, pa ukrao automobil i dao se u beg!

U kolima bile tri žene

Zagrebačka policija je saopštila da je državljanin Srbije (25) u nedelju oko 21.30 sati, u društvu dvojice nepoznatih počinilaca pretio, pucao iz vatrenog oružja i potom ukrao auto marke "ford focus" belomanastirskih registarskih oznaka ispod mosta.

Njih trojica su svojim autom preprečila put "fordu" u kojem su bile tri žene od po tridesetak godina kao i jedna maloletna osoba.

- Osumnjičeni se obratio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osobama u vozilu, potom im zapretio oružjem iz kog je u vazduh ispalio dva hica, pa seo u "ford" i odvezao se dalje - kaže se u saopštenju.

Tamošnja policija dodaje i da je potom ostavio auto koji je pronađen, a on uhapšen.

Izvor: Srbija Danas/Večernji.hr

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.