FILMSKA POTERA: Umalo se parkirao u sobi

Izvor: Kurir, 15.Jan.2013, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FILMSKA POTERA: Umalo se parkirao u sobi

Begunac je naglo skrenuo u ulicu Džejsona Lija, a u narednom trenutku je izgledalo da će kriminalac izgubiti kontrlou nad vozilom i zakucati se u Lijev dnevni boravak

INGLVUD - Džejson Li, stanovnik grada Inglvud u Kaliforniji, na televiziji je pratio policijsku poteru za kriminalcem koja se umalo završila u njegovoj dnevnoj sobi.

Naime, begunac je naglo skrenuo u Džejsonovu ulicu, a u narednom trenutku je izgledalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da će kriminalac izgubiti kontrlou nad vozilom i zakucati se u Lijev dnevni boravak. Čitav događaj Džejson je zabeležio svojom kamerom.

- Uplašio sam se. Učinilo mi se kao da će mi ti automobili uleteti kroz prozor. Sirene smo svi u naselju mogli čuti, ali budući da je slika na televizoru kasnila koju sekundu u odnosu na ono što se dešavalo, poteru nisam očekivao u svojoj ulici. Iznenadio sam se - napisao je autor snimka.

Srećom, jurnjava po Inglvudu se završila bez štete i žrtava, iako je begunac više puta prolazio kroz crveno svetlo i ulazio u suprotni smer.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.