FILMSKA POTERA SA LOŠIM KRAJEM: Srbin(46) uhapšen u Italiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 18:49

FILMSKA POTERA SA LOŠIM KRAJEM: Srbin(46) uhapšen u Italiji

Ojadio prodavnicu luksuzne garderobe, a onda je nešto krenulo po zlu...

Policija u blizini Verone u Italiji uhapsila je Srbina (46) nakon potere koja je počela pošto je sa saučesnicima opljačkao prodavnicu luksuzne odeće.

Kako navode italijanski mediji pljačka se dogodila u noći između ponedeljka i utorka.

-Srbin je sa još dve osobe macolom razbio izlog prodavnice u Pavin u kojoj je luksuzna garderoba. Pošto su razbili izlog oni su u kombi tovarili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << garderobu. Na njihovu nesreću, video ih je čovek koji je obavestio policiju- navodi italijanski portal.

Prema njihovim rečima policija je imala tablice kombija i ubrzo je krenula potera za pljačkašima.

-Kada su videli policiju vozač kombija se dao u beg. Krenula je filmska potera koja se kretala lokalnim putevima, u jednom trenutku su se našli na zemljanom putu kroz vinograd. Kombi je naleteo na neke sajle i šrafove koji su ga primorali da stane- objašnjava loklani mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.