FILMSKA POTERA NA ZVEZDARI: Bežali od policije pa izazvali KARAMBOL, delovi automobila na sve strane, uhapšeni mladić i devojka! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 23:58

FILMSKA POTERA NA ZVEZDARI: Bežali od policije pa izazvali KARAMBOL, delovi automobila na sve strane, uhapšeni mladić i devojka! (FOTO)

Haos i kod Cevtkove pijace

U Ulici Milana Rakića na Zvezdari večeras je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovala dva automobila. Kako navode očevici, policija je jurila jedan automobil iz pravca Milana Rakića, a koji je u toku bežanja udario u automobil koji je regularno bio u svojoj traci.

- Jedan momak i devojka su uhapšeni odmah, a ostali su izleteli i bežali od policije. Ovaj što su ga hapsili kod Cvetka je izgleda učestvovao - navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << očevidac.

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Inače, društvenim mrežama večeras kruži informacija da je na Cvetkovoj pijaci došlo do hapšenja NN muškarca, koji je, navodno, taksijem bežao od policije, te mnogi misle da je i on bio umešan u gorepomenutu situaciju.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf.rs/Tamara Ilić/Preneo: V.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.